builderall

CURSUL

TERAPIA PRIN SCRIS

Scrisul vindecă și împlinește visuri!

„Cea mai bună memorie este mai slabă decât cea mai palidă cerneală”.

ACUM, este momentul cel mai bun pentru a începe să trăiești viața pe care o dorești!

A sosit momentul să delimitezi vechiul de nou, ceea ce a fost de ceea ce ar putea fi.

PREȚ REDUS
(500 lei) - 250 lei

Scrisul te va ajuta să-ți faci ordine în mintea ta și să conturezi pașii pentru:

 vindecarea rănilor din trecut;

 crearea hărții unei vieți noi;

 redescoperirea de sine și a respectului;

 îmbunătățirea relațiilor cu sine și cu ceilalți;

 o sănătate excelentă;

 timp liber de calitate;

 claritate în viața ta personală și profesională;

 stabilirea priorităților;

 lista celor 100 de dorințe pentru o viață împlnită și fără regrete;

 relația ta cu banii și recunoștință pentru investiții inteligente, în primul rând în educația ta;

gestionarea emoțiilor, de la furie la înțelegere, de la tristețe la bucurie;

Cum ar fi să îți acorzi cinci săptămâni pentru cinci tehnici de scriere pentru a stabili unde ești acum și unde dorești să ajungi?

Fiecare individ este unic. Are pasiuni și răni, reușite și eșecuri, dorințe și visuri. A sosit timpul să faci o schimbare în viața ta? Vrei să faci pace cu tine și să creezi relații de calitate?
E vremea să înveți abilități noi sau să te ocupi de o pasiune veche? Terapia prin scris este soluția pentru a găsi răspunsuri!

 

De ce terapie prin scris?


Viața ta se va transforma, rspectând planul scris negru pe alb. Îți creezi spațiul personal pentru a-ți rezolva problemele. Poți folosi scrisul în toate ariile vieții tale. Te vei cunoaște mai bine. Vei descoperi pasiuni și talente. Îți găsești motivația pentru a trăi cu folos! Te conectezi cu emoțiile, gândurile și sentimentele tale. Nu ai nevoie de cunoștințe anterioare! Totul îți este la îndemână. Poți oferi altora povești de viață valoroase și salvatoare! Poți folosi scrisul în viața ta profesională dacă ești psiholog, profesor, bibliotecar, medic.

Scrisul este o modalitate de relaxare, de frumusețe sufletească și de trăit pur si simplu!


Totul este poveste de viață!

PREȚ REDUS
(500 lei) - 250 lei

TESTIMONIALE

[Mihaela D.]


"Claudia este o oaza de energie si de idei minunate. Cursul "Terapie prin scris" m-a ajutat sa imi reiau o veche pasiune....scrisul si sa inteleg cat de mult ma pot ajuta cateva randuri scrise.

Claudia foloseste adesea indemnul "scrieti, scrieti...orice, oricum" un indemn pe care il aud constant si care ma motiveaza sa imi aloc cateva minute pe zi ca scriu.

Cursul online este bine structurat si contine multe exercitii practice. Fiecare lectie are teme si Claudia este disponibila pentru feedback si indrumare. Cel mai mult la acest curs mi-au placut intalnirile online pentru ca aduc claritate, motivare si inspiratie.

Ma simt mult mai bogata la finalul acestui curs si...un mare, mare MULTUMESC, Claudia!"

[Roxana Cazaciuc]


"Scrisul ne conectează cu lumea interioară, cu gândurile și dorințele adânci, ascunse. Ne auzim, ne ascultăm mai bine. Pe măsură ce scrii, scoți la lumină eu-l pe care ți-a fost poate frică să-l admiți, să-l înfrunți – e un prim pas spre vindecare și începi să înțelegi cine ești cu adevărat. E întâlnirea ta cu tine, dar numai dacă îți dai voie să începi, să pui mâna pe un pix și o coală de hârtie. Ieși din tiparul de gândire care probabil îți spune „Eu nu sunt scriitor”. Scrie! Fără așteptări, fără presiune. Vei avea șansa să te redescoperi altfel.

Cam așa pot să rezum cursul Claudiei Groza Lazăr – Terapie prin scris. Dar ceea ce am învățat de fapt e mai profund. La începutul cursului, în webinar-ul de prezentare, Claudia spunea ceva de momentul AHA! Deși îmi suna tare bine, eram destul de convinsă că nu mi se va întâmpla să am o revelație majoră – la nivel rațional, pentru că în adânc speram să fie. Ca să descopăr apoi că au fost mai multe momente AHA, poate nu acea revelație cu aspect Divin pe care o imaginam, dar mi s-au dechis ochii către ceva orizonturi pe care înainte nu le percepeam. Unul ar fi că pot totuși avea încredere în mine, pot avea curaj și îmi pot oferi eu mie mai mult repect și ceva credit. Că e important cum mi se pare mie că scriu / sunt, contează și cum văd ceilalți treaba asta, însă nu mă pot lăsa 100% definită nici de părerea altora – nu e unanimă oricum, impresiile diferă, oamenii sunt diferiți, la fel și nevoile și așteptările lor, dar nici de lipsa mea de încredere în mine, dobândită în ani, într-o viață, de toate nesiguranțele mele. Nu toți putem fi geniali. Dar fiecare are ceva de spus (sieși sau altora) ce îi poate fi util, plăcut cuiva care-i semănă mai mult sau mai puțin.

Am învățat și ceva curaj (i-aș spune tupeu, dar nu sună onorabil și literar), curajul de a-mi asuma și de a accepta și plusurile și minusurile. Așa le pot accepta, înțelege, pot lucra la ele.

Am reușit să deschid mai bine ochii și la cei din jur. Sunt lecții pentru noi. Și noi pentru ei. De exemplu fetița mea de 8 ani pare ușor fascinată de lumea cuvintelor, de lumea oamenilor care scriu, gândesc și au un anumit nivel de inteligență, educație și înțelegere. A pus deja pe hârtie versuri și povești, timid, dar a făcut-o. Vrea să citească mai mult și să vorbească despre asta. Dacă nu aș fi luat parte la acest curs, poate aș fi descoperit mai greu aplecarea asta a ei, luată de acele valuri – clișeu ale vieții. Ea mi-a observat pasiunea mai bine, mi-a văzut lumina din privire, eu am implicat-o, fără a o presa – iar ea își dă voie să iasă din crisalidă și să-și întindă aripile. E minunat să reușim să deschidem lumi noi cuiva, în special copiilor, permițându-ne întâi nouă să facem asta! Ei vor ști că aceste lumi există și vor învăța să aleagă.

Apoi, punând în cuvânt scris ceea ce e în mine, cu impulsul dat de Claudia, alături de colegele de curs (ce oameni deosebiți am întâlnit!) am reușit să mă cunosc ceva mai bine. Scriind pe o temă dată am scos, involuntar, la suprafață demoni ascunși; punându-i în lumină le-am scăzut puterea și acum îi pot controla întrucâtva conștient, ba pe unii am cam reușit să-i alung.

Toți avem o poveste, toți avem ceva de spus. Chiar dacă nu realizăm asta, fiecare suntem o lecție pentru altcineva – așa cum și noi ne luăm câte puțin din ceea ce sunt cei din jur, din ceea ce vedem sau citim - și, cu atât mai important, ne suntem noi lecții nouă.

AHA! a fost și când mi-am dat seama că nu pică cerul dacă recunosc față de mine și de alții cine sunt. O recunoaștere mai conștientă decât până acum.

Cursul Claudiei îți dă ocazia să te audodescoperi, să te autoevaluezi și să te autovalorizezi. Iar Claudia nu e un guru cu puteri magice, e un ghid, un ghid blând, firesc, uman, de care copilul interior are nevoie ca să pornească la un drum simplu (nu ușor), dar eficient. Nu ți se impune ceva anume, ci ești ghidat să mergi în direcția menită ție, e un impuls de care poate nu știai că ai nevoie, doar intuiai, de aceea ai ales cursul, un brânci ușurel, convingător, dar nu brutal. E Claudia un om cald, de o normalitate care merge fix la suflet, mânată de propriile căutări, care îi dau acel plus al experienței directe. Formarea ei de dascăl implicat, cu aplecare spre interdisciplinaritate, se simte și marchează. Am știut, fără efort, că îmi face bine acest curs – decizia de a participa a fost o alegere impulsivă, de moment, însă una dintre cele mai bune hotărâri pe care le-am luat în ultima vreme. Iar firescul Claudiei atrage oameni asemeni, oameni minunați. N-ar putea fi altfel. Chiar îmi va fi dor de întâlnirile de sâmbătă dimineața pe Zoom. Știu că viața ne împrăștie, dar am o bănuială că vom ține legătura și ne vom fi lecții – ba chiar prieteni - și pe viitor.

Întotdeauna e un moment bun să alegi să faci ceva pentru tine și să fii în preajma unor oameni inteligenți, educați, calzi, sociabili și deschiși la suflet și la minte."

Cum funcționează cursul de „Terapie prin scris”?


1. Te înscrii pe platformă.
2. Citești cu atenție teoria de la fiecare tehnică de scriere.
3. Scrii zilnic exercițiile pentru modulul aferent fiecărei săptămâni.
4. Intri în grupul priva de Facebook, unde scriu zilnic un mesaj care te va încuraja să scrii.
5. Ne întâlnim pe zoom o dată pe săptămână.
6. La finalul celor cinci module de scriere, sigur vei avea claritate în viața ta.

PREȚ REDUS
(500 lei) - 250 lei

Show your results and authority Again!

How your business Would Be With Results Like these?

Ashley George

CEO at Company.

 10

Ashley really helped us to convert our visitors to our customers very quickly This has saved us an immense amount of time, allowing us to focus our efforts where it matters most — getting out there and doing what we love!"

Carla Doe

CEO at Company.

 10

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta.

Cine este Claudia Groza Lazăr?


Profesor de biologie, scriitoare, mamă de gemeni, trainer educațional.

A absolvit Facultatea de Biologie, master si doctorat în biologie, cursuri de scriere creativă.
A lucrat în cercetare.
Din 2010 organizează ateliere de scriere creativă pentru copii, ateliere de lectură și creativitate.
Din 2018 a creat Călătoria cărților, un site www.claudiagrozalazar.ro

A creat un canal youtube Educația în valiză.

https://www.youtube.com/watch?v=6sGrACZD_B0&t=76s


Pentru orice întrebare, te rugăm să scrii pe claudia.groza@gmail.com

CURS

TERAPIA PRIN SCRIS

Scrisul vindecă și împlinește visuri!

ACȚIONEAZĂ ACUM!

PREȚ REDUS
(500 lei) - 250 lei

Acestă ofertă expiră în:

Devino afiliat gratuit

Dacă vrei să faci bani și în același timp să o ajuți și pe Claudia să își vândă cursul, atunci află că poți face asta promovând cursul Terapia prin Scris. Cum? Devenind afiliat.

Iată pașii:
1. Claudia Groza se ocupă de producerea celor mai calitative materiale pe care le vei găsi în acest curs;
2. Tu postezi unde vrei și recomanzi mai departe cursul ei sau alte cursuri de pe platforma Education Academy;
3. Pentru fiecare vânzare generată vei primi 30%, adica 75 lei. De exemplu, 100 vânzari înseamnă 7.500 lei.

TERMS OF USE | PRIVACY POLICY |